عزيزنا الزائر السلام عليكم

إذاا كنت عضواً فأهلاً بك بيننا مرة أخرى و فتفضل بالدخول
وإذا كنت زائراً فيسعدنا ويشرفنا إنضمامك إلينا عن طريق التسجيل
مع تحيات : إدارة منتديات في كل اتجاه


 
الرئيسيةس .و .جالأعضاءالتسجيلدخول

مــرحــبـــــاً بـــكـــم فــــي مــنــتــديــــات فـــي كـــل اتـــجـــاه
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
الأسطورة - 566
 
آلوآن آلحيآهـ - 543
 
ابتسم:) - 505
 
الجوكر - 347
 
..شموخ الأمل.. - 264
 
زهرة القرآن - 215
 
داعية المستقبل - 151
 
الفيصل - 146
 
mallo - 109
 
همس - 65
 
المواضيع الأخيرة
» كيف تحمي طفلك الصائم
الجمعة فبراير 01, 2013 11:36 am من طرف زهرة القرآن

» كيف تتكامل شخصيّـة الطفل ؟؟؟
الجمعة فبراير 01, 2013 11:35 am من طرف زهرة القرآن

» علاقة أدب الطفل الإسلامي بالتربية
الجمعة فبراير 01, 2013 11:33 am من طرف زهرة القرآن

» طرائف الاطفال اتحداك ماتضحك
الجمعة فبراير 01, 2013 11:31 am من طرف زهرة القرآن

» تقطيع البصل بدون بكاء00
الجمعة ديسمبر 23, 2011 3:44 am من طرف زهرة القرآن

» بـــ الخطواتــــ المصووووورة حلي الفور سيزن كشخـه
الجمعة ديسمبر 23, 2011 3:39 am من طرف زهرة القرآن

» حلى التوفـــــي,,
السبت نوفمبر 05, 2011 12:18 pm من طرف زهرة القرآن

» موكـــ!*!ـــــا بالتوفي " روووووووووووووعه ..
السبت نوفمبر 05, 2011 12:12 pm من طرف زهرة القرآن

» أغرب 6وفيات من كتاب جينيس
الأربعاء يوليو 27, 2011 2:31 pm من طرف الأسطورة


شاطر | 
 

 فراخ محشية أرز بالكبد والاوانص

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
mallo
عضو نشيط
عضو نشيط
avatar

الجنس : انثى عدد المساهمات : 109
تاريخ التسجيل : 30/05/2009
المزاج تمااااااااام

مُساهمةموضوع: فراخ محشية أرز بالكبد والاوانص   الأربعاء يوليو 01, 2009 4:16 pm

اكيد طبعا معظم الاعضاء بيحبو الفراخ :bounce:
انا جايبالكم انهارده طريقه عمل الفراخ المحشيه بالكبد والاوانص
المقادير
1 فرخة الحجم اللي تحبوه وتكون مش متقطعه عشان نحشيها
2 طماطم حجمهم وسط

للحشو :
2 ونصف كوب أرز
بصلتين حجمهم كبير
ملح وفلفل أسود
ملعقتين سمن أو زيت ويفضل زيت
هنبتدي بعمل الأرز للحشو

نحط الحلة على النار وفيها الكبده تتشوح حاجه بسيطه
وبعدين نضرب البصلتين في الخلاط ونحطهم على الكبدة ونحط عليهم ملعقتين زيت وملح وفلفل أسود حسب الحاجه نقلب البصل لحد ما يصفر شوية
بعد ما البصل يصفر نحط عليه الأرز وشوية ميه بس مش كتير عشان مش عايزينه يستوي أوي عشان لسه هيكمل سوى لما الفراخ تتسلق في الشوربة
بعد ما الأرز يستوى نص سوى نجيب الفراخ ونحشيها بالأرز ونقفلها بالخل أو ممكن بفتلة وأبرة على حسب المتوفر ومننساش اننا نحشي كمان منظقة الرقبة
وبعدين نضرب الطماطميتين في الخلاط ونحط عليهم ملح وفلفل أسود
ونحط الطماطم على الفراخ ونحطها في صنيه وندخلها الفرن
وبعد ماتحمر الفراخ نطلعها من الفرن ونحطها في سرفيس ونزينها بالشيبسي
وهم ياجمل :lol:
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ابتسم:)
عضو ماسي
عضو ماسي
avatar


الجنس : انثى عدد المساهمات : 505
تاريخ التسجيل : 26/04/2009
العمر : 27
الموقع : روووووووووعه
المزاج cool

مُساهمةموضوع: رد: فراخ محشية أرز بالكبد والاوانص   الثلاثاء يوليو 14, 2009 2:22 pm

يم يم يم شكله لذيييذ تسلمين يا mallo
ان شاء الله حجربها




:lol:
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
آلوآن آلحيآهـ
عضو ماسي
عضو ماسي
avatar


الجنس : انثى عدد المساهمات : 543
تاريخ التسجيل : 30/07/2009
المزاج مَبْسُوطــهـ

مُساهمةموضوع: رد: فراخ محشية أرز بالكبد والاوانص   الثلاثاء أغسطس 04, 2009 8:44 am


_________________



 

 

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الجوكر
عضو ماسي
عضو ماسي
avatar

الجنس : ذكر عدد المساهمات : 347
تاريخ التسجيل : 31/07/2009
المزاج رايح في امها

مُساهمةموضوع: رد: فراخ محشية أرز بالكبد والاوانص   السبت أغسطس 08, 2009 3:10 pm

مشكورة اختي على الموضوع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الأسطورة
عضو ماسي
عضو ماسي
avatar


ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

الجنس : ذكر عدد المساهمات : 566
تاريخ التسجيل : 25/04/2009
الموقع : snew17.ahlamontada.net
المزاج رايق عالآخر

مُساهمةموضوع: رد: فراخ محشية أرز بالكبد والاوانص   الأحد أغسطس 23, 2009 6:04 pm

مشكوووورة على هذا الموضوع الرائع
شكله لذيذ

_________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://snew17.ahlamontada.net
mallo
عضو نشيط
عضو نشيط
avatar

الجنس : انثى عدد المساهمات : 109
تاريخ التسجيل : 30/05/2009
المزاج تمااااااااام

مُساهمةموضوع: رد: فراخ محشية أرز بالكبد والاوانص   الإثنين أكتوبر 12, 2009 9:04 am

ميرسي ياحبايبي ع المشاركات الجميله دي
يااااااااااااااااارب لما تدوقوها تعجبكو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فراخ محشية أرز بالكبد والاوانص
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: أقسام الفتيات :: اتجاه مطبخ المنتدى الشهي-
انتقل الى: